Boekenkast

Houtsoort: OUD EIKEN
Model: KAST05
Beschikbaarheid: Op voorraad
Uw boekencollectie komt met geen ander meubelstuk mooier uit dan een oud eiken boekenkast. Niet alleen boeken maar ook andere zaken zoals: beelden, lijstjes en andere objecten staan bijzonder fraai in deze oud eiken boekenkast. Het oud eiken hout heeft onder meer als vo...
1,199.00€
Aantal:
+ -
 
Prijs:
Excl. BTW: 1,199.00€

Uw boekencollectie komt met geen ander meubelstuk mooier uit dan een oud eiken boekenkast. Niet alleen boeken maar ook andere zaken zoals: beelden, lijstjes en andere objecten staan bijzonder fraai in deze oud eiken boekenkast. Het oud eiken hout heeft onder meer als voordeel dat het enorm sterk is.

Waar de planken van andere boekenkasten snel doorbuigen door het gewicht van boeken, geeft een oud eiken plank geen krimp. Het massieve oud eiken ziet er ook nog eens bijzonder fraai uit. De warme kleuren en natuurlijke houtstructuur brengt sfeer en leven in uw inrichting. Een persoonlijke inbreng is mogelijk bij de afwerking met de keuze uit olie- en waxsoorten naar eigen wens. Dit alles in combinatie met een geweldig stalen frame. Het stalen frame is industrieel zwart afgewerkt, zo past het is elke interieur en kantoor. 

 

Meubels met een verhaal!
Dit zijn zeer unieke boekenkasten gemaakt van oud eiken afkomstig uit afgebroken huizen en boerderijen. Deze huizen en boerderijen zijn tussen 1800 en 1940 gebouwd. Uit het oude eiken van deze huizen en boerderijen worden geweldige en unieke boekenkasten vervaardigd. Door kennis en vakmanschap worden grote en ruwe balken vervaardigd tot zeer mooie en karaktervolle eindproducten. De oude steunbalken van 10 tot 25 cm wordt op dikte gebracht en op maat gezaagd. De buitenzijden van deze balken vormen het gezicht en basis van alle onze meubels.

Elk meubel is daarom uniek zowel van vorm als uitstraling. De aangeboden ontwerpen en afmetingen zijn slechts richtlijnen. Alle onze producten die wij leveren kunnen compleet op maat gemaakt worden, ook heeft u invloed op het ontwerp. Alle onze producten zijn voorzien van prachtige 6 tot 10 cm, dikke bladen, in combinatie met eventuele stalen onderstellen en afwerking. Met als eindresultaat producten met een uitzonderlijke en tijdloze karakter, die passen in elk interieur. 

Alle producten die wij leveren zijn volledige gecertificeerd. Het geleverde certificaat beschrijft de afkomst en verhaal achter elk meubel. Elk meubel is uniek en op maat gemaakt, elk met een eigen verhaal. Levertijd van deze unieke producten bedraagt 5 - 6 weken sinds deze helemaal op maat gemaakt wordt!

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: