Zuil Oud Eiken

Houtsoort: ACCESSOIRES
Model: ZUIL01
Beschikbaarheid: Op voorraad
Deze prachtige houten zuil van massief oud eiken. Iedere massief oud eiken zuil wordt uit het hart van de oud eiken balk gezaagd. Doordat geen enkel gedeelte van een balk hetzelfde is haalt u met de aanschaf van de massief oud eiken zuil een uniek meubel in huis. De tek...
150.00€
Aantal:
+ -
 
Prijs:
Excl. BTW: 150.00€

Deze prachtige houten zuil van massief oud eiken. Iedere massief oud eiken zuil wordt uit het hart van de oud eiken balk gezaagd. Doordat geen enkel gedeelte van een balk hetzelfde is haalt u met de aanschaf van de massief oud eiken zuil een uniek meubel in huis. De tekeningen van de jaarringen zijn op iedere zuil anders. 

Deze houten zuil is ideaal te gebruiken als decoratiezuil. Op deze decoratiezuil kunt u prachtig een vaas bloemen of een mooi beeld plaatsen zodat deze een prominente plek in uw interieur krijgt. 

Het oud eiken zuil zal over de jaren mogelijk nog wat kan gaan werken onder invloed van luchtvochtigheid en temperatuur. Hierdoor kunnen de scheuren in de zuil wat groter worden dan ze nu al zijn, wat bijdraagt aan het prachtige en robuuste karakter van dit brok natuur. Ook zijn kleine beschadigingen en oneffenheden toegestaan die iedere zuil uniek maken. 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: