Boomstam tafel (300/90 cm)

Houtsoort: EIKEN
Model: BOOMSTAM_01
Beschikbaarheid: Op voorraad
De massief eiken boomstamtafel voor buiten maken wij standaard van 10 cm massief eiken. Voor boomstamtafels voor binnen gebruiken wij standaard 5 cm massief eiken. Ons eiken komt hoofdzakelijk uit Frankrijk en wordt kunstmatig terug gedroogd naar een vochtpercentaf...
1,156.00€
Aantal:
+ -
 
Prijs:
Excl. BTW: 1,156.00€

Beschikbare opties:


* Onderstel Kleur:

De massief eiken boomstamtafel voor buiten maken wij standaard van 10 cm massief eiken. Voor boomstamtafels voor binnen gebruiken wij standaard 5 cm massief eiken. Ons eiken komt hoofdzakelijk uit Frankrijk en wordt kunstmatig terug gedroogd naar een vochtpercentafe van 8 a 12% Dit is een boomstam tafel met een U vorm onderstel!

Levertijd is 2-3 weken na bestelling 

De massief eiken boomstamtafel voor buiten maken wij standaard van 5 cm (binnen) 10 cm (buiten) massief eiken. Voor boomstamtafels voor binnen gebruiken wij standaard 5 cm massief eiken. Ons eiken komt hoofdzakelijk uit Frankrijk en wordt kunstmatig terug gedroogd naar een vochtpercentafe van 8 a 12%.Dit proces heeft een cm per maand nodig om te drogen en zorgt er voor dat de tafel over 100 jaar nog staat te schitteren. Als je er voor zorgt dat de luchtvochtigheidsgraad in huis tussen de 55 en 65% is zal de tafel lekker op zijn gemak blijven staan.

We kunnen tafels leveren die speciaal voor buiten gebruike zijn! 

Er zijn vele mogelijkheden en opties om deze tafel nog mooier te maken. Wij leveren alleen rustiek eiken, dus een scheur en een knoest krijg je er gratis bij. Wij vinden dat tafels moeten leven en er niet te gelikt uit moeten zien. Wat wij wel als extra kunnen doen is de knoest opvullen met een prachtige hars, dit geeft een natuurlijke uitstraling. Zo lijkt het net of de knoest nog open staat, alleen kan de hagelslag er niet in verdwijnen.

Wat wij ook doen is de tafel met een natuurlijk keiharde twee componenten lak afwerken. Zo lijkt de tafel onbehandeld, want zo is hij eigenlijk op zijn mooist, maar er kan van alles overheen geknoeid worden zonder dat er vlekken achter blijven. Kijk wel uit met rode wijn, laat dit na een heerlijke avond niet intrekken tot de volgende ochtend, maar haal er gewoon aan het eind van de avond een vochtige lap overheen en het is weg. Je kunt er ook voor kiezen om een stoere voetenbalk tussen de poten te plaatsen, zo wordt de tafel nog robuuster en kun je lekker onderuit gezakt na het eten de voeten plaatsen om even goed uit te buiken.

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: